Nu startar vårens kurs

Wäxa Medidance - Fri Meditativ dans

 

IMG_5454.JPG

Måndagen den 1 februari 2016 startar vi igen efter juluppehållet.
Vi ses som vanligt kl 19.15-20.45 i Medborgarskolans lokaler. Välkommen 
både du som dansat med oss tidigare och du som är ny och vill prova. Ingen vana krävs. Du dansar utifrån dig själv för din egen skull, med hjälpa av trygga instruktioner.

12 gånger, 1350 kr.  (Obs! två gånger tillagda för samma pris)

Anmälan till Medborgarskolan i Örebro. 

Nu är den sena måndagsgruppen är fulltecknad, vilket är glädjande. Men för att ge alla plats som vill röra sig och samtidigt lyssna inåt startar vi ytterligare en grupp i Wäxa Medidance på måndagar kl 17.30-19.00. Så är du intresserad av att dansa med oss hör av dig till medborgarskolan.


 

 

Wäxa - Meditation i rörelsefridansstor.jpg

Denna metod passar de flesta och är utmärkt för dig som känner dig stressad och trött. Varje pass innehåller både andningsövningar, rörelse och avslappning. Instruktören är en "rörelsecoach" som hjälper dig att hitta tillbaka till din egen rörelse och rytm. Det är på dina villkor: Du utforskar din kropps spontana rörelser. Ingen koreografi och inget rätt eller fel.

Foto: Malou Bergman för Andrea Larsdotter/Wäxa MediMoves

 

hemsidan uppdaterad: 2016-01-10

hemsidan skapad: 2008-03-30


 

Kommentarer från kursdeltagare:

"Underbart att dansa! Att vara i sig själv i gruppen, i musiken, i dansen med dig som en trygg guide är så härligt! Att komma in i sitt egna jag utan prestation är en otroligt skön och avspännande känsla. Det inre lugnet jag känner på måndagskvällen håller i sig i flera dagar framåt och jag lär mig en hel del om mig själv. Fantastiskt!"

Sara Olsson, Örebro

IMG_5318.JPG


 

 

 

 

"Kroppen och sinnena förenas. Man får svar av kroppen om vad den vill ha och vad den behöver, men även själen. Kroppen släpps fri och inga krav finns, inga regler och låsningar."
Viola Lindell, Kumla 

 

"Wäxa fria dans! Ett perfekt sätt för mig att ladda batterierna. Genom inspirerand

e och omväxlande musik får jag inre upplevelser och hittar mina egna rörelser, som ger mig kraft, energi och harmoni att möta en ny vecka."

Carina Gustafson, Örebro

 

Åsa Jernudd, ÖrebroFör mig är Wäxa Medidande en upplevelse som mjukar upp både kropp och själ. Jag får tillgång till bortskyfflade känslor och nya tankar. Skön musik o kravlös dans.
Tack, Linda! 
stäng